Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Träningen går vidare!!

Av Posted on Inga taggar 1

JÄPP det är som det ser ut jag är ´redan uthålad (runda på Reftele med arb kompisar) HÄHÄ

De sista veckorna har Sofia och jag ”spidat” upp antalet träningar och har nu haft en träff i veckan! Och som det ser ut kommer vi hålla den takten fram till avslutningen!

Det är fortfarande mycket fokus på när spelet chipp och putt! Men de sista lektionerna har vi också jobbat hårt med sving spår, och äntligen har vi ”nog” hittat rätt väg för MIG.

Mitsar som hjälp medel, och nu börjar det funka med annan ”styrhjälp” oxå

Jag har hela tiden när vi letat efter ett sätt att justera sving spåret ”utifrån/in TILL innefrån/ut” varit känslig för att ha något som försöker styra svingen i rätt riktning, (DET ÄR NÅGOT IVÄGEN!!!) och det har provats det ena, än det andra?? Men när vi hittade grejor som tillhör gymmet ”MITSAR” så har det börjat hända saker (Började väl bara tänka styrketräning igen) och helt plötsligt slår jag faktiskt en och annan bra driver igen!!!!!! Men visst ”joo jaa” det finns dåliga drivers fortfarande, men jag har minskat ruggigt dåliga slag till BARA dåliga slag, och det kan man ju leva med IBLAND ”om man gör det på rätt ställe” TROR NI DET ÄR KUL??? NÅGOT!!!!

Gammal uppställning

Nya uppställningen

En annan mindre detalj som vi försöker ändra på är min uppställning med puttern, där jag varit väldigt bredd med armarna ”kyckling vingar” till att bli mer kompakt och vara mer upprätt i uppställning, vilket har känts bra åtminstone så här i början

Så golf Sverige blir ”DRIVERN” bara något säkrare, så får han nog vara med igen!!!