Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

En Lyckad Helg del 2

Av Posted on Inga taggar 1

Älmhults GK platsen där det HÄNDE

Trött sliten ”och inte bara för att det var Lave Open 18hål igår” festen på Lave slottsherrgård ”njaa Lave det är faktisk en vanlig Svensk villa” slet också hårt och det gör ont mest överallt!! Men det blir det inga sänkningar av att inte spela, så Älmhults GK blev söndagen val. Så söderut ifrån regn och rusk till riktigt bra väder (åtminstone till att börja med)

 

Och se spelet från igår finns kvar första nio ger nitton p och stabilt spel!! Startar andra nian med par och det ser riktigt bra, men då brakar det löst ett åskväder rakt ovanför oss och vi blir tvingade till ett 20 min brake. Efter uppehållet känns det som ett helt annat spel stelheten går inte få bort, slagen börjar dra vänster, men då slår turen till och de studsar som tidigare hoppat till skogs lägger sig nu spelbart och när det sista hålet är spelat har jag 19 poäng ytterligare, sammanlagt 38p, och ”IKEA LAND” blir den plats då jag för första gången har EN siffra innan komma tecknet!!!!

9,6

Är numera mitt HCP, och första målet uppnått.

Så nu Golf Sverige är det bara -0,2 till för att vara en riktig singel (fast jag är rätt nöjd ändå, och hemma är jag inte singel!!!!!)