Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

En lyckad Helg Del 1

Av Posted on Inga taggar 2

LAVE OPEN

Värnamo GK Spelplatsen för Lave Open

Stor tävling i Värnamo STÖRRE än KM ”nåja Herr Lavesson det är nog bara du som tycker det” men prestige fylld det håller jag med om, många av Värnamos bästa golfare bla klubbmästaren fick vara med i det för året 15manna STARKA start fältet, och där fick gammel gubben ”Herr Bergqvist” vara med ”MAN MÅ TACKE”

Efter boll lottning där jag hamnade i boll tre med Hockey Troja Tobbe, tvilling Linus och HERR Lave him self (en alldeles lysande boll förövrigt TACK ALLA TRE FÖR EN KANONDAG)

Delar av startfältet på första TEE

Start för första bollen och alla samlade på första TEE, OCH kanon driver efter kanon driver, den ena bättre än den andra!!!! ”Boll 1 och boll 2 och 8 raketer” och dags för boll 3 Kanon driver 1 Kanon driver 2 Kanon driver 3 osså var det Bergqvist (och nu ville jag gå hem!!!) men jag drar iväg en helt ok driver puuuhhhh! Och får till en BOGGEY helt ok, men så till hål 2, kort hål och EN BOGGEY till, inte den start man ville ha? Men sen till trean och SE PÅ här blir det BIRDIE och med i matchen igen! Och nu börjar det flytta på med par och tre poängare rullar på och plötsligt är jag -3 och med i ledargrupp?? Så löper det på och jag håller mitt score ända till hål tolv och då kommer mitt gissel och det blir en trippel (och jag som LOVAT Sofia att sluta med det???) och till råga på allt blir det trippel till lite senare och seger chansen borta!!

Men nu bitter vi ihop de sista hålen och avsluter till och med en birdie till!!! Vilket visar sig räcka till en fjärde plats till att börja med brutto 82 netto 71 och 38p och mycket nöjd på det hela!!

Då kommer tredje pris tagaren Pete J och diskar sig själv och säger att han fel markerat en boll (som ingen annan i den bollen har lagt märke till) DET HÄR ÄR STORT, och visar sportmanna skap i den högre skolan TACK PETE nu fick ju jag komma upp på podiumet på gamla dar!!!

Ja just det segrare efter en rafflande avslutning blev JC efter ha passerat Herr Lave på sista hålet!!! Efter ha spelat sista nio ruggigt bra” med eagle och allt” GRATTIS JC

Så nu ser vi fram emot nästa års Lave Open!!!

Och nu GOLF SVERIGE är singel nära ”HCP 10,0”