Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Semesterledigt

Av Posted on Inga taggar 0

Det har gått ett tag sedan bloggen uppdaterades senast, men precis som dom flesta så har jag semester och mycket annat skall hinnas med. Bloggen har därför blivit bortprioriterad, men nu känns det som att det var dags för ett nytt inlägg.

Jag har under semestern försökt jobba vidare på ungefär samma saker som tidigare med svingspår och release. Enligt Linda är mitt svingspår nu bra, men händerna behöver fortfarande bli lite mer aktiva. Detta tycker jag verkligen är det absolut jobbigaste och väldigt svårt att få till. I innebandy som jag har sysslat med tidigare så är händerna helt stela när man skjuter och i golf så skall det vara tvärt emot. Jag kämpar dock på och hoppas att det snart skall sitta.

Har precis satt mig ner i uterummet efter 18 hål på Torslanda GK. Spelet var blandat, men puttningen just nu är grym. 27 puttar slutade jag på idag och 90 slag totalt. Om jag bara kan få ordning på spelet fram till green så känns det som en riktigt rekordrunda är på gång..

Jag har ju dessutom semester i ytterligare 2v så jag hoppas kunna träna och spela mycket. I morgon är det besök hos Linda igen vilket såklart skall bli kul och jag går alltid därifrån med något nytt som hjälper mig i min träning eller spel.

/Henrik